Skip to main content

Healing op afstand

Een behandeling waarbij je lekker thuis kunt blijven.

Omdat wij allemaal uit energie bestaan is het mogelijk om ook op afstand met elkaar in contact te zijn. Afgescheidenheid bestaat niet, we zijn via energie allemaal met elkaar verbonden en onze energie kan zich door tijd en ruimte verplaatsen.

Dit werkt eenvoudig doordat ik me op je afstem. Op die manier en met jouw toestemming kan ik je energie waarnemen.

Dat maakt het ook mogelijk om je te kunnen helpen op afstand als er op dat moment geen mogelijkheid is om een afspraak te maken of om naar de praktijk te komen.

Voor deze healing maak je eerst met mij een afspraak waarbij we een datum en een tijdstip vaststellen waarop je de healing kan ontvangen.

Het beste is om op dat moment even op jezelf te zijn en niets bijzonders te doen, dan kun je ook het beste het effect ervaren van de healing. 

Een healing op afstand is bijvoorbeeld als je erg gespannen bent, als je je overprikkeld voelt, last hebt van gespannen schouders, nek of rug of als je slaapproblemen hebt. Vaak komt de oorzaak van je probleem ook aan het licht tijdens de healing. oO

Over medische zaken doe geen uitspraken, ook voorspel ik geen toekomst. Wel bespreek ik wat ik waarneem en wat je mogelijkheden zijn.

Bij twijfel over een bepaalde klacht of aandoening raadpleeg dan ook altijd je (huis)arts. Bij ernstige psychische problemen of als je onder invloed bent van medicijnen of drugs voer ik geen behandeling uit.