Creation: Free Design

 

Maandelijkse meditatielessen op maandagavond


Iedere maand organiseer ik een meditatie-avond op een mooie locatie in de polder bij het Vennemeer in Oud-Ade, rust en een prachtige energie. Een mooie plek om je te verbinden met jezelf en verdieping te vinden.  Nu met de nieuwe maatregelen wil ik deze bijeenkomsten door laten gaan met inachtneming van voldoende ruimte tussen elkaar in.


In deze meditatie beginnen we met fijne energie-oefeningen om je afgewerkte energie, dat wat jou niet meer dient, los te laten. Wanneer je deze energie laat gaan, voel je je al beter en is er ruimte voor nieuwe energie, inspiratie en kan de Spirit met jou verbinding maken, je frequentie te verhogen.

Door eerst te ontspannen en oude energie te laten gaan, gaan we daarna een diepere meditatie in. De basis is een stevige gronding en een verbinding met de Bron, vanuit het openen van je Hart. Je Hart is een spirituele plek waarin je de liefde voor jezelf ontmoet en contact kunt maken met andere dimensies, je helpers, gidsen, dieren. Er komt precies wat jij nodig hebt en waar jij aan toe bent. Je werkt met je eigen intentie en je mag ook in de les een thema of vraag inbrengen waar we met de groep naar kijken, zonder oordel, maar door vanuit het Hart met jouw vraag te verbinden vanuit wijsheid.

Zo maak je kennis met je innerlijke Healer, Wijze die niet reageert vanuit Denken en Ego, maar een dieper weten.

De avond is helemaal voor jou, om te ontspannen, jezelf te zijn, in stilte te zijn of juist iets te delen, antwoorden in jezelf te vinden.

We werken in kleine groepjes van maximaal 6 personen, je kunt de lessen los volgen of lekker elke maand komen als moment voor jezelf. Geef dit even door, dan reserveer ik jouw plekje. Je betaalt per keer.

Data 2020

11 mei (vol)
8 juni (vol)

Tijd: van 20.00 uur tot ongeveer 21.30 uur


Kosten: 20,- euro inclusief thee met wat lekkers.


Heb je belangstelling?

Neem dan contact met mij op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06 24 29 50 80, je mag mij ook een WhatsApp sturen.  

Les vol? Stuur mij een mailtje, dan zet ik je op de lijst en laat ik je weten mocht er een plekje vrijkomen.

 

Bewust Leven van Wortel tot Kruin

Meditatie en Zelfbewustzijn ontwikkelen in 5 lessen

 

Wanneer je wilt groeien en optimaal tot bloei wilt komen, heb je stevige wortels nodig, maar ook licht en ruimte. Deze wortels staan stevig in de Aarde, je bloeit volop naar de Zon. Zo kom je volledig in je Licht en je Kracht te staan. Vanuit ontspanning en kracht, door je energie te laten stromen.

Alles in in potentie al in je aanwezig, talenten en kwaliteiten die je in dit leven tot uiting mag brengen en met de wereld mag delen. Je hebt echter ook een hoop overtuigingen meegekregen, waardoor je in vaste ongewenste patronen vast kan komen te zitten in je huidige leven.

Wanneer je je veilig en prettig voelt in jezelf dan kun je je goed ontwikkelen, kun je uitdagingen en moeiljkheden op je pad aan of je vindt creatieve oplossingen. Je voelt je verbonden met je omgeving, de natuur, de mensen om je heen en je kunt ook de ander accepteren zoals hij of zij is.

In deze lessen leer je via meditatie en oefeningen allereerst opnieuw verbinding te maken met de Wortels van je bestaan, met je Zelf,. Door bewustwording van je overtuigingen en patronen komt er vanzelf verandering op gang. Heb je deze basis gelegd, dan ontstaat er een verassend snelle groei waar je in je dagelijks leven veel profijt van hebt. Je kunt beter bij jezelf blijven, herkent je eigen emoties en van de ander en je leert deze te gronden in plaats van in jezelf op te slaan. Zo ontwikkel je gezonde grenzen en meer zelfacceptatie en kun je jezelf meer ontspannen ontplooien. Maar vooral is het een weg naar Zelf Bewustzijn, met alle facetten die onderdeel uitmaken van jouw Zijn. 

Fijne lessen voor als je erg in je denken verstrikt zit,  Hoog Sensitief bent, moeite hebt met je grenzen en deze goed te voelen. Je pikt dan onnodig veel op vanuit de omgeving waardoor je je moe, somber of leeg of geïrriteerd kunt voelen. Door je Zelfbewustzijn te ontwikkelen, kom je thuis bij jezelf, je leert jezelf op een diep niveau kennen en accepteren vanuit Liefdevolle Vriendelijkheid. Ruimte voor jezelf en je omgeving.

In de les begin je al meteen met ervaren via meditatie-oefeningen, daarna volgt de uitleg. Zo leer je eerst zelf ervaren en dan vallen de kwartjes vanzelf. Iedere les komt er een nieuw onderdeel aan bod. Stap voor stap sterker contact met je Innerlijk Kompas. 

De lessen zijn geschikt voor iedereen die geinteresseerd is in bewustwording, spiritualiteit en je gemotiveerd bent om ook buiten de lessen te werken aan jezelf en te oefenen. Voor als je thuis ook wilt gaan mediteren, maar je weet niet goed hoe of je kan de motivatie niet vinden. Ik begeleid je ook buiten de lessen via mail of skype. Je krijgt een digitale hand-out en audio-meditaties per mail. Dan kan je het na je les allemaal rustig nog eens nalezen en je kunt de audio gebruiken als hulp voor je beoefening.

Je hebt een schrijfboekje nodig en een pen en trek comfortabele kleding aan. De les eindigen we met 10 minuten liggende ontspanning om alles te laten bezinken zodat je heerlijk ontspannen je les afsluit.

 
Inhoud van de lessen

De basis van meditatie, ervaren van je lichaam, gedachten en emoties met dagelijkse beoefening in gewaarzijn.
Mindfulness, met aandacht gewaarzijn en dit meenemen in je dagelijks leven;
Je Midden vinden, leren vanuit ontspannen kracht te Zijn, Leven, Bewegen en in contact te zijn met je omgeving;
Manifesteren, waar droom jij van, contact maken met je Gidsen en Helpers en je eigen antwoorden binnenin vinden;
Neerzetten van wat jij allemaal hebt geleerd en wenst in een leuke eindopdracht opdracht die jouw inspireert en je groei versnelt.
Toegankelijke Thuis-beoefening

De cursus raad ik af wanneer je kampt met psychiatrische klachten, epilepsie of depressie.Twijfel je of de cursus voor jou geschikt is? Neem even contact met mij op.

Data 2020

Nieuwe data volgen binnenkort. Heb je belangstelling? Neem contact met mij op.

Kosten 

135,- euro inclusief 
Digitale hand-ou en audio's';
Mogelijkheid tussen de lessen vragen te stellen;
1 uur skype-contact, telefonisch of Whatsapp (wat je ook mag verdelen over de cursus) als je mij individueel vragen wilt stellen vanuit huis; 
Stoelen, kussens, dekentjes en matjes, koffie thee en lekkers zijn aanwezig.

Locatie

Yoga-Touch, Pasteurweg 53 Roelofarendsveen 

Voorwaarden

De lessen zijn niet los te volgen, betaling ineens. 
Als je een keer niet kunt, kun je ook via skype met mij overleggen wat de opdracht is
Annulering minimaal 3 werkdagen van tevoren.
Bij annulering 24 uur van te voren wordt de helft van het lesgeld in rekening gebracht, daarna het volledige bedrag.
Wanneer de cursus tussentijds wordt beëindigd is er geen restitutie mogelijk.