Creation: Free Design

Healingmassage


Dit is een zachte behandeling voor het gehele lichaam, waarbij je in comfortabele kleding op de massagetafel ligt.. We kijken allereerst naar wat jouw behoefte of vraag is, en met dat stuk gaan we aan de slag. Daarom is een Healingmassage heel persoonlijk en bij iedereen weer anders. En ook als je het gewoon even niet weet, dan komt er altijd duidelijkheid.

Ik neem waar door je energie op te merken, ik voel dan direct waar je blokkades hebt en dit benoem ik steeds, zo gaat brengen we samen bewustzijn naar de delen van jou die verborgen liggen. Ik gebruik technieken vanuit Shiatsu, mijn intuïtie en helderwetendheid en ik beweeg het lichaam met zachte strekkingen en manipulaties van je gewrichten. Soms gebruik ik daarbij een zuivere etherische olie. Je energie wordt op zachte wijze in beweging gebracht. Je onderbewuste kan signalen en boodschappen afgeven die je kunt herkennen en ik met je zal bespreken. Dit zal het zelfhelend vermogen van je lichaam vergroten en het geeft je inzicht in je eigen processen, je bewustzijn verruimt zich en je krijgt weer nieuw vertrouwen, meer helderheid.

Deze behandeling is bijzonder geschikt als je stressgerelateerde klachten hebt, overprikkeld bent of hoogsensitief, je herstellende bent van ziekte, bij rouwprocessen, transformaties. Het is ook bijzonder geschikt als je het moeilijk vindt om goed contact met je lichaam te hebben, maar ook als je meer inzicht in jezelf wilt verkrijgen en een diepgaandere behandeling wilt ontvangen. Het is ook een goede aanvulling als je andere vormen van therapie volgt, dit kun je bespreken met je therapeut.

Ook voor als je gewoon behoefte hebt aan ontspanning, aarding dan is deze behandeling een fijn geschenk aan jezelf.

Draag bij deze behandeling comfortabel zittende kleding bij voorkeur zonder ritsen en knopen, zodat ik je lichaam gemakkelijk in beweging kan brengen.